فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

بهترین رکورد کارنامه سرمربیگری اوسمار در پرسپولیس

با اینکه اوسمار لوس ویرا از سال ۲۰۱۰ مربیگری را آغاز کرده اما بعضا یا در تیم های زیر ۲۰ سال مربیگری کرده یا اینکه به عنوان دستیار فعالیت داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۲۳۷۶۳۳

به گزارش راهبرد معصار؛ با این وجود او در چند مقطع قبل از حضور در فوتبال ایران در کشور خود نقش سرمربی را هم ایفا کرده اما جالب اینجاست که در همین مقطع دو ماهه حضورش در پرسپولیس به عنوان سرمربی بهترین میانگین امتیاز را به دست آورده است.

در اولین و دومین مقطع سرمربیگری او در تیم های خوونتود و زیر ۲۰ سال کورینتیانس تعداد بازی های او به عنوان سرمربی ثبت نشده و امتیازی برایش در نظر گرفته نشده است.

در فاصله ماه های آپریل تا جولادی ۲۰۱۵ اوسمار در ۱۲ بازی سرمربی تیم براگانتینیو بوده که میانگین امتیازی ۱.۰۸ را در هر بازی ثبت کرده است.

بعد از یک مقطع سرمربیگری در تیم زیر ۲۰ سال کورینتیانس و دستیاری فابیو کارلیه ، اوسمار در فاصله ماه های می تا سپتامبر ۲۰۱۸ در ۲۱ بازی سرمربی کورینتیانس بوده که به صورت میانگین از هر بازی ۱.۳۳ امتیاز به دست آورده است.

اوسمار حد فاصل نوامبر ۲۰۱۸ تا مارس ۲۰۱۹ در ۱۳ بازی سرمربی گوارانی بوده که به صورت میانگین از هر بازی ۱.۰۸ امتیاز گرفته است.بلافاصله بعد از آن نیز در ۱۰ مسابقه هدایت ویتوریا را برعهده داشته که میانگین ۰.۸۰ امتیاز از هر مسابقه را ثبت کرده است.

اوسمار در سال ۲۰۲۱ در دو بازی به عنوان سرمربی موقت اینترناسیونال میانگین ۱.۵۰ از هر بازی را به دست آورد و بالاخره در سال ۲۰۲۲ در ۶ مسابقه سرمربی تیم سیانورته بوده که ۱.۱۷ امتیاز در هر بازی به دست آورده است.

با این وجود او در پرسپولیس تا کنون ۱۰ بار سرمربی بوده و با احتساب تنها بازی حذفی با ۸ برد ، یک باخت و یک تساوی به میانگین امتیازی ۲.۵۰ رسیده که بهترین آمار او در سرمربیگری بوده است.

اوسمار با توجه به شش بازی باقیمانده و حداکثر چهار بازی دیگر در جام حذفی می تواند تعداد مسابقاتی که در پرسپولیس بوده را به ۲۰ برساند که باید دید قادر به حفظ یا بهبود این میانگین امتیازی فوق العاده خواهد بود یا خیر./ورزش سه

ارسال نظر